Data integratie – CloverDX — kopie

CloverDX – Data integratie
Ontwerp en automatiseer datastromen

Wat is het CloverDX data integratie platform?

CloverDX is een compleet data integratie platform met als doel het ontwerpen, uitvoeren en beheren van gegevensprocessen. Het maakt het mogelijk om alle gegevens op een efficiënte manier te verzamelen, te transformeren en weer op te slaan of zelfs te verzenden.

Het ontwikkelen gebeurt in CloverDX designer.

Het automatiseren in CloverDX server.

CloverDX data integratie platform

Met alle data bedoelen we ook echt álle data

CloverDX Data integratie workflow

#json #odbc #jdbc #sql #csv #xml #xlsx #REST #webhook #txt #api #etc

Bouw zelf datastromen met CloverDX Designer.

Een kleine greep uit de mogelijkheden van CloverDX designer:

  1. Gegevenstransformatie: CloverDX biedt een visuele ontwerpomgeving waarmee gegevenstransformaties kunnen worden ontworpen en uitgevoerd.
    Hiervoor zijn diverse componenten beschikbaar voor o.a. aggregatie, pivoteren, filteren, ontdubbelen, sorteren, transformeren en nog vele meer.
  2. Gegevensintegratie: CloverDX maakt het mogelijk om gegevens van verschillende bronnen te integreren, waaronder databases, bestanden en cloudservices.
  3. Datavalidatie en schoning: CloverDX heeft uitgebreide opties om de datakwaliteit te controleren en corrigeren

Plannen en automatiseren met CloverDX Server.

Wat biedt CloverDX Server?

  1. Workflowbeheer: CloverDX biedt een web interface waarmee gebruikers geautomatiseerde processen kunnen beheren en uitvoeren, bijvoorbeeld het automatiseren van gegevensstroom vanuit verschillende bronnen.
  2. Monitoring en rapportage: CloverDX biedt uitgebreide monitoring- en rapportagemogelijkheden, waarmee gebruikers real-time inzicht krijgen in de prestaties van gegevenstransformaties en workflows.
  3. Beveiliging en toegangscontrole: CloverDX biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder toegangscontrole en encryptie, om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en manipulatie.
  4. Schaling en prestatie: CloverDX biedt een schaalbare architectuur en geavanceerde prestatie-optimalisatie-tools, zodat gebruikers hun gegevenstransformaties en workflows kunnen uitvoeren met hoge snelheid en efficiëntie.